Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby Cotoons elektronisk putteboks - med lys og lyd

Smoby leker for morsom og kreativ rollelek

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 297,-
Medlemspris 210,-
På lager
SKU
02216-165
   

Putteboks fra Smoby Cotoons med håndtak og elektronisk tak.

Med denne putteboksen, som er formet som et hus får barnet utviklet sin finmotorikk og logiske sans samtidig som det morer seg over lys og morsomme lyder. Når en form puttes på riktig plass vil vinduet lyse opp og synge. På baksiden av huset leker Zoom og Chowing gjemsel bak gardinene. Babyen kan enkelt ta med seg denne puttekassen hvor enn den skal takket været håndtaket.

  • Smoby Cotoons elektronisk putteboks med håndtak
  • Putteboksen lyser og spiller musikk en kloss plasseres på riktig plass
  • Øv motorsike ferdigheter, logiske sans og formgjenkjennelse
  • Med søtt Cotoons-motiv på baksiden av huset

Inenholder:

  • 1 Putteboks med håndtak
  • 4 Former

Detaljer:

  • Mål: 19,9 x 10 x 24,4 cm
  • Batteribehov: 2 x LR44-batterier (inkludert)
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
Modell7600110435
EAN3032161104355
MerkeSmoby
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.