Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby Cotoons elektronisk tusenbein - draleke med lys og lyd

-20%

Smoby leker for morsom og kreativ rollelek

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

20%
Kampanjepris 236,80 296,- Du sparer: 59,-
Medlemspris 230,-
På lager
SKU
02216-164
   

Det musikalske tusenbeinet fra Smoby Cotoons er en morsom draleke, perfekt for fargelære.

Putter barnet en av de fargerike ballene på riktig sted vil lys og lydeffekter aktiveres til begeistring for den lille. Barnet kan ha det moro med å dra tusenbeinet med seg over hele huset, og leke med den avtagbare Cotoons-figuren Punky.

  • Smoby Cotoons elektronisk tusenbein
  • Draleke og aktivitetsleke med lys og lyd
  • Med Cotoons-figur og fargerike kuler inkludert
  • Passer for barn fra 1 år

Inneholder:

  • 1 elektronisk tusenbein
  • 1 Cotoons figur
  • 3 baller

Detaljer:

  • Mål: 32 x 13 x 16 cm
  • Batteribehov: 3 x R03-batterier (inkludert)
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
Modell7600110422
EAN3032161104225
MerkeSmoby
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.