Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby Cotoons - musikksett med 3 instrumenter - fra 12 mnd.

-28%

Smoby leker for morsom og kreativ rollelek

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

28%
Kampanjepris 250,- 347,- Du sparer: 97,-
Få igjen på lager
SKU
02216-167
   

La barnet få prøve seg som en ekte musiker med dette musikksettet fra Smoby Cotoons med flere forskjellige instrumenter.

Perfekt tilpasset barnet, disse instrumentene vil gi nytt liv til hverdagen. Spill ukulele som på ekte takket være sensorene under strengene, og sett rytmen med tamburinen. Settet kommer også med 2 maracas, så her har barnet det den trenger for hånd for å kunne utvikle sine musikalse sanser og kunstneriske uttrykk.

  • Smoby Cotoons musikksett med flere instrumenter
  • Spill ukulele og sett rytmen med tamburin og maracas
  • Stimulerer barnets sanser med lys og lyd
  • Passer for barn fra 1 år og oppover

Inneholder:

  • 1 Ukulele
  • 1 Tamburin
  • 2 Maracas

Detaljer:

  • Mål eske: 31 x 7 x 30 cm
  • Batteribehov: 2 x LR6-batterier (inkludert)
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
Modell7600110507
EAN3032161105079
MerkeSmoby
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.