Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby Cotoons 2i1 stjerneuro med lys og lyd

-32%

Smoby leker for morsom og kreativ rollelek

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

32%
Kampanjepris 295,- 437,- Du sparer: 142,-
På lager
SKU
02216-162
   

Takket være Cotoons-uroen fra Smoby kan babyen sove og drømme søtt.

Med 3 ugler og 4 lyder, hvorav 3 er nattasanger og 1 er støy. Blomstene og sommerfuglene som projiseres i taket vil roe babyen ned. Lyset er mykt og endrer farger. Lydsensoren gjør at du kan styre uroen ved å knipse med fingrene om du ønsker. Begynner babyen din å gråte vil uroen restarte automatisk. Denne uroen vil vokse med barnet, og når det ikke lenger bruker krybbe kan du bruke uroen som et musikalsk nattlys ved å ta av uroens hode og sette det på nattbordet.

  • Smoby Cotoons Stjerneuro med lys og lyd
  • Uro kan festes til sprinkelseng
  • Kan brukes som musikalsk nattlys
  • Med lydsensor

Innhold:

  • 1 Smoby Cotoons stjerneuro

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x LR6-batterier (ikke inkludert)
  • Alder: fra 0 mnd
Produktdetaljer
Modell7600110116
EAN3032161101163
MerkeSmoby
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.