Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby First balansesykkel - rosa

Smoby leker for morsom og kreativ rollelek

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Vår lavpris: 394,-
På lager
SKU
03205-84
   

Smoby First Bike gir ditt barn en av de første sykkelopplevelsene. De store hjulene, den robuste metallrammen og den konstante berøringen i bakken gir en stabil og robust sykkel.

Denne morsomme løpesykkelen oppmuntrer til å trene balanse, finmotorikk og koordinering. Sykkelen er uten pedaler og barnet bruker bena sine for å støtte og å skyve fremover. På grunn av sin passelige høyde på 48 cm er barna alltid i kontakt med bakken på et øyeblikk om de skulle miste balansen.

La ditt barn lære seg å styre og balansere, uten irriterende støttehjul! Setet kan justeres i høyden og er komfortabelt å sitte på. Den lave rammen gjør det enkelt å sette seg av og på sykkelen. La Smoby balansesykkel bli den morsomste aktiviteten ute, lag konkurranser og hindre. Ditt barn vil garantert elske det!

  • Høydejusterbart sete
  • Metallramme
  • Store hjul
  • Gummi for godt grep på styret

Detaljer:

  • Farge: rosa
  • Mål: L76 x B39 x H48 cm
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell770205
EAN3032167702050
MerkeSmoby
Alder2-5

Outlet

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.