Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby Flextreme Discovery Mega bilbane - lekesett med fleksible bilbanedeler og 2 kjøretøy

Smoby leker for morsom og kreativ rollelek

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 543,-
På lager
SKU
02216-180
   

Smoby Flextreme utfordrer barnets kreativitet med fleksible bilbanedeler som barnet kan sette sammen etter egen fantasi.

Takket være kreativiteten og miljøet rundt kan de mest utrolige bilbaner bli laget. Banedelene settes enkelt sammen, og er så fleksible at barnet kan bevege banen over stolen, senga eller skapet. Ikke nok med det, det er også rom for å lage loop eller lage en bane som står på siden, eller opp ned.

Discovery-settet består av 250 bilbanedeler som kan lage en fleksibel kjørebane på 6 meter, 2 kjøretøy og to ekstra karosserifarger, i tillegg til inngang- og utgangsdel.

Inneholder:

  • 250 Banedeler
  • 2 Kjøretøy
  • 2 ekstra karosserideler
  • 1 Inngang/Utgang

Detaljer:

  • Batteribehov: 6 x LR03-batterier (inkludert)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell7600180914WEB
EAN3032160084207
MerkeSmoby
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.