Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby Friends house lekehus med utekjøkken

Smoby leker for morsom og kreativ rollelek

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 3976,-
Utsolgt
SKU
23934

Mer plass å leke på - god plass til å ha venner på besøk. Barna vil elske å leke i dette huset, og lage mat som voksne!

Smoby Friend house er utstyr med to dører, hvorav den ene er på baksiden, en hemmelig vei, to skodder, en flyttbar rasteplass med to benker og et bord. Lek på innsiden eller på utsiden. Det følger også med elektronisk ringeklokke og en blomsterpotte. Utekjøkkenet er utstyrt med vask og kokeplate.

Det følger også med:

  • 2 glass
  • 2 tallerkener
  • Kjeler
  • 2 pølser
  • Lapskauskjele

For å gjøre det ekstra morsomt er det tegnet motiver av dyr på veggen (Katt, hund og fugler). UV-stabil plast er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming.

  • Enkelt å montere
  • Mål: 217 x 155 x 172 cm
  • Pakkens vekt: 38 kg
  • Anbefalt alder: fra 3 år
  • Batteri følger ikke med
Produktdetaljer
Modell810200
EAN3032168102002
MerkeSmoby
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.