Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby Disney Frozen 2 sminkebord med tilbehør

Smoby leker for morsom og kreativ rollelek

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 664,-
På lager
SKU
06205-47
   

Smoby Frozen 2 sminkebord er delikat gjennomført med isblå farge med lilla detaljer og trykk av Elsa og Anna fra den kjente Disney filmen. Her kan alle Disney Frozen fans pynte seg på håret og drømme seg bort i en eventyrlig verden med prinsesser og spennende eventyr.

Sminkebordet kommer med en krakk til å sitte på og det er også mulig å løsne føttene på bordet og legge bordplaten rett på et annet bord eller rett overflate. Sminkebordet kommer dessuten med 10 tilbehør som enhver prinsesse trenger når de skal pynte seg.

Det er også tre skuffer til oppbevaring av tingene dine. Så morsomt!

Inneholder:

  • Smoby Frozen 2 sminkebord med krakk
  • 2 flasker
  • Smykke
  • Hårbånd, Hårspenne
  • Ringer, Armbånd
  • Kam

Detaljer:

  • Mål: 49 x 36 x 94 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell320233
EAN3032163202332
MerkeSmoby
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.