Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby Funny Slide - sklie med vanntilførsel - 200 cm

Smoby leker for morsom og kreativ rollelek

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Vår lavpris: 1297,-
På lager
SKU
03192-107
   

Smoby Funny slide vil utvilsomt falle i smak hos barna dine. Denne sklien som kan brukes på to måter, med eller uten vann, og med den vil barna ha det ekstra gøy.

Sklien er utstyrt med en ekstra bred base som gir meget god stabilitet, og en stige med ergonomiske håndtak og trinn. Med denne morsomme sklien trenger du ikke bekymre deg for sikkerheten.

På varme sommerdager kan du koble til hageslangen, lage en foss i sklien slik at barna også får avkjølt seg mens de leker. Sklien har vært gjennom anti-UV-behandling noe som gjør den ekstre holdbar, solid og beholder fargen.

Detaljer:

  • Mål: Lengde på sklien er 2 meter
  • Mål sklie: 217 x 87 x 118 cm
  • Vekt sklie: 11,5 kg
  • Maksvekt: 50 kg
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell820402
EAN3032168204027
MerkeSmoby

Outlet

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.