Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby Green stabletårn i resirkulerbart materiale - 6 kopper

Smoby leker for morsom og kreativ rollelek

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 114,-
Få igjen på lager
SKU
02216-137
   

Disse 6 dekorative koppene fra Smoby er perfekte for å lære små barn stabling, former, farger og tallgjenkjennelse takket være graverte mønstre på hver kopp. Stabletårnet måler 40 cm i full høyde og er en perfekt mulighet til å utvikle de motoriske ferdighetene.

Laget av 90% plantebasert plast utvunnet fra sukkerrør er dette stabletårnet et attraktivt for både store og små. Tårnet er 100% resirkulerbart og selv pakken er laget av resirkulerbar papp.

  • Smoby Green stabletårn med kopper
  • Stabletårnet måler 40 cm i full høyde
  • Stimulerer barnets sanser og motorikk
  • Laget av plantebasert plast og resirkulert papp

Innhold:

  • 1 Smoby stabletårn med 6 kopper

Detaljer:

  • Mål pakke: 15,2 x 9,5 x 17 cm (LxBxH)
  • Materiale: Plantebasert plast, Papp
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
Modell181201
EAN3032161812014
MerkeSmoby
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.