Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby hageområde til lekehus

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 398,-
Få igjen på lager
SKU
03205-78
   

Et hageområde tilpasset ditt Smoby lekehus for å tilføre nye lekefunksjoner! Takket være dette hageområdet som består av 2 gjerder og 2 blomsterpotter, kan barna lære grunnleggende hagearbeid!

Lekestuen vil være enda mer realistisk når vakre blomster pryder inngangspartiet. Akkurat som lekehusene fra Smoby, er også hageområdet svært stabilt og solid, og det er anti-UV-behandlet for bedre holdbarhet slik at det beholder fargen over lengre tid.

Inneholder:

  • Smoby Hagedel til lekehus

Detaljer:

  • Mål: 59 x 59 x 40 cm
  • Alder: fra 2 år
  • Kompatibel med de fleste Smoby lekehus, se bildeoversikt
Produktdetaljer
Modell810904
EAN3032168109049
MerkeSmoby
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.