Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby sklie til hagen - med påkoblingspunkt for hageslange

Smoby leker for morsom og kreativ rollelek

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 796,-
Få igjen på lager
SKU
03205-79
   

Barna dine vil ha mange timer med moro med denne Smoby hagesklien. Trinnene er brede nok til at små barn raskt klarer å klatre opp i sklien. Sklien har dessuten påkoblingspunkt til vannslange slik at du kan spyle vann ned sklien på varme sommerdager.

Denne sklien er også beregnet for å stå i små plaskebasseng. Den solide rammen, de brede trinnene og det ergonomiske rekkverket gjør denne sklien brukervennlig for også de aller minste barna. Sklien har ingen skarpe hjørner eller kanter.

Sklien er også enkel å montere eller demontere. Den er laget i slitesterk PVC materiale som er behandlet for å beskytte den mot sollys, slik at fargene forblir klare og lyse.

Detaljer:

  • Mål: L159 x B68 x H100 cm
  • Vekt: 6,5 kg
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell310269
EAN3032163102694
MerkeSmoby
Alder1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.