Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby barnebord - grønn

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 575,-
Få igjen på lager
SKU
01226-77
   

Stabilt bord i grønn til barn fra Smoby sin møbellinje Kid. Gi barna sine egne, tilpassete møbler til hagen, lekehuset eller lekerommet, med behagelige fargedesign. 

Barnebordet er laget i UV-behandlet plast av høy kvalitet, som gjør den spesielt motstandsdyktig mot vær og falming. Bordet har stabile bein og er stort nok til at fire barn lett får plass ved det. Match eller mix med andre møbler fra Smoby (selges separat) for et samlet sett til dine barn.

Inneholder:

  • Smoby barnebord

Detaljer:

  • Mål: 76 x 52 x 45 cm (LxBxH)
  • Maksvekt: 70 kg
  • Farge: grønn
  • Alder: fra 18 mnd.
Produktdetaljer
Modell880406
EAN3032168804067
MerkeSmoby
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.