Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby Large Cash Register - kasseapperat med lyd og lys

Smoby leker for morsom og kreativ rollelek

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 278,-
Få igjen på lager
SKU
09218-11
   

Nå kan du starte din egen butikk med dette store kasseapparatet fra Smoby. Begynn å skanne varene med skanneren som lager lyd og lys, og bruk kalkulatoren til å regne ut hvor mye varene koster eller til å legge til flere varer. Kanskje noen varer må veies? Bruk vekten til å regne ut hvor mye varen skal koste.

Kundene kan velge om de vil betale med kort eller cash, hvis de vil betale med kort kan de sette den inn i bankterminalen og ut vil det komme en kvittering. Hvis de heller øsnker å betale med mynter eller sedler kan du åpne kasseskuffen for å gi tilbake veksel, etterpå kan du låse den igjen. Med lekesettet følger med 27 deler, hvor det er inkludert mynter, sedler, bankkort og noen matvarer.

Inneholder:

  • Smoby Large Cash Register - kasseapperat
  • Mynter og sedler
  • Bankkort og kvittering
  • Skanner
  • Og mer

Detaljer:

  • Mål: 38 x 16 x 20,5 cm (BxBXH)
  • Batteribehov: 2 x AA (ikke inkludert)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell350110
EAN3032163501107
MerkeSmoby
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.