Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby lekehytte med sklie

Smoby leker for morsom og kreativ rollelek

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Vår lavpris: 3297,-
På lager
SKU
03184-73
   

Smoby´s lekehytte er et perfekt sted å ha det gøy med venner og utvikle fantasien! Med en stige som når opp til den 70 cm høye plattformen gir lekehuset utsikt over hagen. Takket være halvdøren og de 3 vinduene vil det små eventyrerene ha øye på alt.

Lekehytten er fantastisk ved lek av gjemsel der man kan gjemme seg på verandaen eller bak skyvedørene! For mer moro kan det legges til en elektroninsk dørklokke (ikke inkludert), så hører barna om det kommer noen på besøk. Hytten blir fort barnas favorittsted!

Inneholder:

  • Lekehytte med balkong
  • 3 Vinduer (2 med skyvedører)
  • 1 Stige
  • 1 Sklie på 1,5 meter

I tillegg til å være laget med solide materialer, er Smoby lekehytte er anti-UV-behandlet for å garantere dets stabilitet og fargens holbarhet over tid.

  • Størrelse: 260 x 160 x 197 cm
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell810800
EAN3032168108004
MerkeSmoby

Outlet

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.