Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby Maxi-Cosi Quinny- 3i1 matstol, bilstol og vugge

Smoby leker for morsom og kreativ rollelek

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 397,-
På lager
SKU
03205-92
   

En praktisk 3-i-1 Maxi-Cosi multifunksjonell høystol til favorittdukken din! Denne barnestolen kan brukes på tre forskjellige måter. Høystolen kan lett forvandles til en vugge eller bli et ekte Maxi Cosi bilstol.

Bilstolen passer for dukker opp til 42 cm og du kan nå ta med din dukke hvor som helst. Stolen har solid metallramme, justerbart bærehåndtak, sikkerhetsbelte og oppbevaringslomme på baksiden.

Detaljer:

  • Mål: L43 X B41 x H70 cm
  • 3i1 funksjon
  • Alder: fra 2 år

Merk: dukke følger ikke med.

Produktdetaljer
Modell240230
EAN3032162402306
MerkeSmoby
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.