Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby Maxi market matbutikk med handlevogn, lekemat og lekepenger - over 50 deler

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 918,-
Utsolgt
SKU
09218-13

Inviter venner og familie til et koselig besøk i butikken din fra Smoby maxi market som består av 50 deler. Her kan du velge om du vil være butikkansatt eller kunde, og her vil det være mange timer med morsom lek. Organiser butikken din akkurat slik du vil ved å plassere varer og mat i de forskjellige hyllene. Lekebutikken har et kasseapparat med en funksjonell kalkulator, mikrofon, kortterminal og en skanner som lyser og lager lyd når du trykker på den. Kassen fungerer akkurat som i en ekte butikk. Kanskje noen varer trenger å veies? Ved å legge varen på vekten kan du se vekten og regne ut prisen etter det. Når kunden skal betale kan de velge om de vil betale med kort, og ut vil det komme en kvittering. Eller de kan betale med mynter og sedler, som du kan veksle med pengene i kassen.

Med lekesettet følger det også med en hadlevogn med hjul som barna kan legge varene sine oppi, og akkurat som i en ekte butikk må de putte inn en mynt i vognen. Med denne lekebutikken får barna lære om å telle og regne med penger, og å lære å forstå verdien av penger. I lekesettet følger det med 50 tilbehørsdeler, alt fra pasta, melk, grønnsaker, bakevarer og mye mer. Klokken på toppen kan stilles inn slik at kundene kan se om butikken er åpen elller stengt.

 • Smoby Maxi Supermarket lekesett med handlevogn
 • Med 50+ deler som lekemat, bankkort, penger og mer
 • Flere funksjoner som lys, lyd og kalkulator med LCD skjerm
 • Lærerikt lekesett til barn fra 3 år og oppover

Inneholder:

 • Smoby Maxi market - lekebutikk
 • Handlevogn
 • Mynter og sedler
 • Bankort og kvitteringer
 • Kaker og frukt
 • Grønnsaker og drikke
 • Og mye mer

Detaljer:

 • Mål: 80 x 60 x 90 cm (LxBxH)
 • Batteribehov: 2 x AAA-batterier (ikke inkludert)
 • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell350235
EAN3032163502357
MerkeSmoby
Realistisk skanner med lys og lyd Realistisk skanner med lys og lyd

Skann strekkoden

Bruk skanneren til å skanne varenes strekkode, med realistisk lys og lyd.

Supermarket med vekt og fungerende kalkulator Supermarket med vekt og fungerende kalkulator

Kalkulator

Legg varer på vekten og regn ut ved hjelp av funksjonell kalkulator.

Kortautomat med bankkort og kvittering Kortautomat med bankkort og kvittering

Moderne betaling

Betalingsautomaten tar bankkort og skriver ut kvittering til kunden.

Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.