Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby maxi supermarked med over 50 deler

Smoby leker for morsom og kreativ rollelek

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 797,-
Utsolgt
SKU
03192-138

Butikklek er gøy, og med dette ekstra store supermarkedet fra Smoby kan barna leke butikk. Vri på skiltet slik at kundene ser at butikken er åpen. Du kan lage ditt eget butikkunivers der du kan være kunde eller ekspeditør, lek sammen med venner eller familie.

Du kan ordne butikken slik du vil med hyller, bokser, grønnsaker og frukt, og du har et kjøleområde der du kan tilby ferske produkter som yoghurt og kaker. Og ikke glem å veie matvarene på vekten før du går til kassen. Kasseapparatet har mange morsomme funksjoner, du kan bruke strekkodeskanneren med lys og lyd. Og når du er klar til å betale tar du frem kredittkortet ditt og bruker den i kortleseren. Så skjer det noe som nesten er magisk, kvitteringen din blir skrevet ut.

Inneholder:

  • Smoby Maxi supermarked
  • 50 butikktilbehør
  • Elektronisk strekkodeskanner med lys og lyd
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Batteribehov: 1 LR54/CR2032 (følger med)
  • Mål: 83 x 60 x 90 cm
  • Vekt: 4 kg
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell350215
EAN3032163502159
MerkeSmoby
Alder3, 4, 5, 6
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.