Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby Maxi-Cosi and Quinny - tvillingvogn til dukker - rosa

Smoby leker for morsom og kreativ rollelek

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 453,-
Utsolgt
SKU
03205-91

Denne Maxi-Cosi and Quinny tvillingvognen fra Smoby er perfekt når du vil trille på flere enn 1 dukke. Her har du nemlig plass til to dukker, og du kan ta med deg dine yndlings dukker på trilletur. Vognen har et plastikksete trukket med trekk laget i myk tekstil. Trekket kan tas av og vaskes.

Vognen har 4 stillegående hjul, gummihåndtak for godt grep og lagringsplass under setene. Høyden på rattet er 65 cm og passer ypperlig for barn far 3 år og oppover.

La barnet ditt bli inspirert til spennende rollespill og fantasifull lek. Inviter venner og lek sammen, eller lek alene. Dette er en perfekt vogn til den som elsker å leke med dukker.

  • Plass til 2 dukker
  • Oppbevaringskurv
  • Trekk i tekstil
  • Stillegående hjul

Detaljer:

  • Farge: rosa
  • Mål: L32 x B39 x H65,5 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell253298
EAN3032162532980
MerkeSmoby
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.