Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby Maxi-Cosi Quinny dukkevogn

Smoby leker for morsom og kreativ rollelek

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 543,-
På lager
SKU
03205-90
   

Denne Maxi Cosi and Quinn vognen fra Smoby er en 3i1 vogn. Med dypvogn, sportsvogn og seng kan denne vognen brukes i ulike rollespill og fantasifull lek. Vognen kan brukes til dukker opp til 42 cm. Vognen har et ergonomisk og enkelt grep, og dypvognen har solskjerming som kan tas opp og ned.

Vipp sportsdelen ned og sett dypvognen på toppen, du har nå en vogn til en baby-dukke. Når dukken din er stor nok til å sitte i sportsdelen, fjerner du enkelt baggen og vipper opp setet. Baggen fungerer også som en seng alene. Sengen blir da enkel å transportere på grunn av bærehåndtaket på kalesjen.

Detaljer:

  • Farge: grå
  • Trekk i tekstil kan vaskes for hånd
  • Høyde til håndtak: 65 cm
  • Mål: L52 x B39 x H65 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model253104
EAN3032162531044
MerkeSmoby
Alder3, 4, 5, 6, 7

LEGO-nyhetene for august i salg nå!

Se alle LEGO-nyhetene for august!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.