Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby Medical Trolly - medisinsk utstyr til små leger

Smoby leker for morsom og kreativ rollelek

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 487,-
Få igjen på lager
SKU
06205-44
   

Smoby Medical Trolly - medisinsk utstyr til små leger er perfekt for de som ønsker å leke sykehus, lege eller lege-kontor. Trallen inneholder et medisinsk apparat som måler blodtrykk og hjerterytme, og pasientene kan overvåkes nøye. Det følger også med et stetoskop, saks, termometer, plaster og mye mer som pasientene kan trenge.

Ved hjelp av kofferten kan du transportere ditt legeutstyr til neste pasient på en trygg måte.

Lekesettet oppmuntrer til virkelighetstro og fantasifull lek.

Innhold:

  • Medisinsk tralle med elektronisk måleutstyr
  • Stetoskop
  • Koffert
  • Plaster
  • Termometer
  • Saks
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x LR6 batterier (ikke inkludert)
  • Mål: L31 x B32 x H55 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell340202
EAN3032163402022
MerkeSmoby
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.