Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Smoby Megajump bilbane med loop og rampe - 2 biler inkludert - 75 cm høy

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 494,-
Utsolgt
SKU
04206-192

Smoby Megajump bilbane på 75 cm, med rampe, loop og 2 biler inkludert.

Smoby Megajump tilby barna gigantiske stunts og kjøring i store loops! Plasser bilen på toppen av rampen og slipp taket. Hva med å la to biler kjøre samtidig og se hvem som kommer først ned? Den ene rampen tar deg ned en bratt nedoverbakke som avsluttes i en loop. Den andre rampen lar deg freestyle før bilen din tar et kjempe-hopp. Hvilken bane velger du?

Bilbane og billek er flott for kreativitet og fantasi samtidig som det stimulerer barnets motoriske ferdigheter.

Inneholder:

  • Megajump sporbane
  • 2 biler

Detaljer:

  • Mål: 56 x 10 x 43 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 18 mnd.
Produktdetaljer
Modell7600120411
EAN3032161204116
MerkeSmoby
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.