Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby My House lekehus

Smoby leker for morsom og kreativ rollelek

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Vår lavpris: 2396,-
Få igjen på lager
SKU
03184-75
   

Smoby´s lekehytte er et perfekt sted å ha det gøy med venner og utvikle fantasien! For ekstra moro følger det med postkasse, og en elektroninsk dørklokke som gjør at barna kan høre når det kommer noen på besøk. Huset blir fort barnas nye favorittsted!

Dette lekehuset er realistisk og moderne, med en maksimal takhøyde på 1,35 meter. I tillegg til å være laget med solide materialer, er Smoby lekehytte anti-UV-behandlet for å garantere dets stabilitet og fargens holbarhet over tid.

  • Størrelse: 120 x 115 x 135 cm
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell810402
EAN3032168104020
MerkeSmoby

Outlet

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.