Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby My new house lekehus - kan utvides med tilleggsutstyr

Smoby leker for morsom og kreativ rollelek

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 2 643,-
Utsolgt
SKU
02216-132

Et moderne lekehus fra Smoby en halvdør og to vinduer med skodder, i tillegg til to runde vinduer. Huset er laget av UV behandlet plast med stein og tre imitasjon. Materialet gir et lekehus med bedre holdbarhet som holder bedre på fargene over tid.

Huset er laget slik at du kan utvide over tid, og etter ønske med mulighet til å feste sommerkjøkken, piknikbord, vanntank og mer. Dermed kan du tilrettelegge huset etter ditt barns ønsker.

  • Smoby My New House lekehus til hagen
  • Med to vinder med skodder, og to runde vinduer
  • Laget i UV behandlet plast for bedre holdbarhet
  • Muligheter for å enkelt utvide med tilleggskomponenter (selges separat)

Inneholder:

  • Smoby lekehus

Detaljer:

  • Mål: 118 x 132 x 135 cm (LxBxH)
  • Mål eske: ca. 120 x 50 x 92 cm (LxBxh)
  • Vekt: 22,2 kg
  • Materiale: Plast
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell810406
EAN3032168104068
MerkeSmoby
Lekehus til hagen med vinduer og halvdør Lekehus til hagen med vinduer og halvdør

Vinduer

Lekehuset har 2 vinduer med skodder, og 2 runde vinduer i tillegg til halvdør.

Basishus som kan utvides med tilleggsutstyr Basishus som kan utvides med tilleggsutstyr

Tilpass

Utvid med ekstra tilbehør som kjøkkendel, vanntank, sitteplass og mer (selges separat).

Laget i UV-behandlet plast for bedre holdbarhet og bevaring av farger Laget i UV-behandlet plast for bedre holdbarhet og bevaring av farger

Anti-UV

Lekehuset er laget i UV-behandlet plast for bedre holdbarhet. 

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.