Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby Neo jura lekehus - kan utvides med tilleggsutstyr

Smoby leker for morsom og kreativ rollelek

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 2 183,-
Utsolgt
SKU
03192-110

Lekehuset Neo Jura hytte fra Smoby er utstyrt med 2 halve dører, 2 vinduer med skodder og en fuglemater. Dette lekehuset er ment å kunne utvides med en lang rekke tilbehør som piknikbord, benker, ringeklokke, gjerder, pipe utekjøkken og mye mer (dette følger IKKE med).

De to halvdørene er plassert foran og på baksiden av huset, noe som gjør det enkelt for barna å bevege seg i huset. Fuglemater er inkludert slik at barna kan mate småfuglene.

Med dette lekehuset fra Smoby kan du ved hjelpe av tilbehør bygge det lekehuset som passer best til ditt barn! Utvid for eksempel med piknikbord eller hageområde!

Inneholder:

  • Smoby lekehus

Detaljer:

  • Mål: 115 x 123 x 132 cm
  • Vekt: 17,3 kg
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell810500
EAN3032168105003
MerkeSmoby
Smoby lekehus med vinduer og halvdører - som kan utvides med tilleggsutstyr Smoby lekehus med vinduer og halvdører - som kan utvides med tilleggsutstyr

Vindu

Huset har 2 halvdører, vinduer og skodder samt brevsprekk.

Lekehus til barn med fuglemater på veggen Lekehus til barn med fuglemater på veggen

Fuglemater

Fuglebrett på ytterveggen hvor barnet kan mate fuglene.

Smoby lekehus i UV-behandlet plast for bedre holdbarhet i sol og vind Smoby lekehus i UV-behandlet plast for bedre holdbarhet i sol og vind

Anti-UV

Lekehuset er i UV-behandlet plast og holder lenger selv i sol og vind. 

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.