Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby Pretty lekehus med skodder og svingdør

Smoby leker for morsom og kreativ rollelek

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 1 497,-
Få igjen på lager
SKU
03205-82
   

Smoby Pretty lekehus er en lekestue i moderne design med 1 halvdør og 2 vinduer med skodder. Her kan leken starte, eventyr skapes og vennskap bygges!

Den vesle lekestuen er utført i klare farger og barna vil elske å leke her. Kanskje er det inngangen til morsom rollelek, eller et eget univers for ditt barn. Uansett vil lekehuset oppfordre barna til fantasifull utfoldelse og lek i kjent miljø.

Lekehuset fra Smoby er svært stabilt og solid, og det er anti-UV-behandlet for bedre holdbarhet slik at det beholder fargen over lengre tid. Lekehuset er lyst med sine 2 vinduer, men dersom man ønsker litt skygge kan skoddenes skyves for.

Detaljer:

  • Mål: L110 x B98 x H127 cm
  • UV-beskyttet materiale
  • Vekt: ca 15 kg
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell810710
EAN3032168107106
MerkeSmoby
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.