Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby Pretty lekehus med utekjøkken - 17 tilbehør

Smoby leker for morsom og kreativ rollelek

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 1785,-
På lager
SKU
03205-74
   

Smoby Pretty lekehus med kjøkken er en lekestue i moderne design med 1 halvdør og 2 vinduer med skodder. Utekjøkkenet består av kokeplate, vask og tilbehør som glass, tallerkener, bestikk og mye mer. Du finner kroker ved siden av vasken hvor du kan henge det opp.

Lekestuen fra Smoby er svært stabil og solid, og det er anti-UV-behandlet for bedre holdbarhet slik at det beholder fargen over lenger tid. La barnet diske opp de lekreste retter på grillen. Lekehuset er lyst med sine 2 vinduer, men dersom man ønsker litt skygge kan skoddenes skyves for.

Innhold:

  • Smoby Pretty Lekestue med utekjøkken
  • 17 tilbehør

Detaljer:

  • Farge: grå, grønn, turkis og hvit
  • Mål: 145 x 110 x 127 cm
  • Vekt: ca 15 kg
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell810711
EAN3032168107113
MerkeSmoby
Alder2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.