Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Smoby klasserom - whiteboard og kritt-tavle med klasseromtilbehør - ta med skolen hjem i stuen

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 822,-
Få igjen på lager
SKU
06205-51
   

Smoby 2 i 1 tavle med whiteboard og kritt-tavle - morsomt tilbehør som svamp, bursdagstog, tusjer, magnetbokstaver og mye mer som barna kjenner fra klasserommet.

Smoby klasserom er perfekt når ditt barn vil arrangere en førskoledag. Tavlen er tosidig og består av witheboard og en kritt-tavle. Klasserommet har flere morsomme funksjoner: Tavle, tallhjul, bursdagstog med alle årets måneder, tre med alle årstidene, kort med ulike kroppsdeler Og mye mer.

Det følger også med ulike filt-kort med borrelås og du kan henge dem på veggen.

Tavlen kan foldes sammen når den ikke er i bruk og den bruker minimalt med lagringsplass.

Ha en fin og lærerik dag!

Inneholder:

  • Smoby School - klasserom
  • Svamp
  • Tusj
  • Magnetiske nummer og bokstaver

Detaljer:

  • Mål: L135 x B41 x H111 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell380101
EAN3032163801016
MerkeSmoby
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.