Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Smoby Scooter Ride-On - balansescooter - rosa

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 583,-
På lager
SKU
03205-72
   

Det stødige og robuste designet av denne Smoby balansescooteren til barn fokuserer på sikkerhet og balanse. La ditt barn glede seg over friheten det er å rulle på hjul. Den fargerike scooteren med sitt realistiske motorsykkeldesign oppmuntrer ditt barn til motorisk utvikling, fart og spenning.

Scooteren har lys og nøkkel og vil oppmuntre barn til å utforske verden rundt seg og utvikle selvtilliten og fantasien. Den morsomme smårollingsscooteren lar barn skyve seg trygt fremover. Barnets føtter holder seg alltid i kontakt med bakken, og gir selvtilliten til å skyve fremover i egen hastighet.

  • Smoby Scooter Ride-on balansesykkel
  • Med mekanisk nøkler og frontlys
  • Oppbevaring under setet og stillegående hjul
  • Scooter for barn fra 18 måneder

En hendig oppbevaringskasse er skjult under setet, slik at barnet ditt kan glede seg over lekene og godbitene sine når han/hun reiser på sine utflukter. Realistiske frontlys gir et stilig og morsom design. Detaljer, som en mekanisk nøkkel, vil gi barnet ditt år med moro med dette tidløse leketøyet.

Det morsomme motorsykkeldesignet har et komfortabelt sete og ergonomisk trygt design slik at barnet ditt kan nyte friheten på veien - og få tillit til å utforske verdenen sin å få verdifulle motoriske ferdigheter.

Inneholder:

  • Smoby balansescooter

Detaljer:

  • Mål: 64,5 x 34 x 48 cm (LxBxH)
  • Vekt: 2,4 kg
  • Materiale: plast
  • Farge: rosa
  • Alder: fra 1,5 år
Produktdetaljer
Modell721002
EAN3032167210029
MerkeSmoby
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.