Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby Super Megagliss 2-i-1 Sklie - velg mellom to lengder

Smoby leker for morsom og kreativ rollelek

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 2 497,-
Få igjen på lager
SKU
02216-140
   

Denne sklien fra Smoby vokser med barnet. Bruk som enkel sklie for småbarn og etter hvert som barnet vokser kan den utvides til en super-sklie på over 3 meter med bølgeform. Skliens stige er solid med ergonomiske håndtak og anti-skli for sikkerhet. Sklien har solid struktur og er laget i anti-UV behandlet materiale for bedre holdbarhet.

  • Smoby Super Megagliss 2i1 sklie
  • Velg mellom 2 skli-lengder: 150 cm eller 360 cm
  • Med anti-UV behandlet plast for fargebevaring og lengre holdbarhet
  • Solid stige med ergonomisk håndtak og anti-skli

Inneholder:

  • Smoby Super Megagliss 2-i-1 sklie

Detaljer:

  • Mål: 352 x 112 x 186 cm (LxBxH)
  • Mål eske: 189,4 x 59,8 x 45 cm (LxBxH)
  • Maksvekt bruker: 50 kg
  • Vekt sklie: 21 kg
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell310260
EAN3032163102601
MerkeSmoby
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.