Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby supermarked med handlevogn, lekemat, lekepenger og mer - over 40 deler

Smoby leker for morsom og kreativ rollelek

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 743,-
På lager
SKU
03192-140
   

Du kan starte og drive din egen butikk takket være dette supermarkedet fra Smoby som består av over 40 deler. Om du vil være selger eller kunde, her er du garantert mange timer med morsom lek.

Du kan organisere butikken din slik du vil med hyller, bokser, grønnsaker, frukt og lignende. Spill kunde og plaser en foreldrene dine bak disken, eller la en av vennene dine være kunde. Kasseapparatet har mange morsomme funksjoner, som blant annet en ekte kalkulater. Du kan skanne varene med strekkodeskanneren, og med lys og lyd, akkurat som på ordentlig. Og når du er ferdig bruker du kredittkortet ditt i bankterminaler, og vent på kvitteringen.

Inneholder:

  • Smoby supermarked
  • Handlevogn
  • Bankterminal
  • Strekkodeskanner
  • Over 40 tilbehør

Detaljer:

  • Batteribehov: LR54/CR 2032 (følger med)
  • Mål: 70 x 60 x 90 cm
  • Vekt: 3,5 kg
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell350213
EAN3032163502135
MerkeSmoby
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.