Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby Tefal vannkoker - med lyd - fyll på med vann

Smoby leker for morsom og kreativ rollelek

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 116,-
Få igjen på lager
SKU
09218-06
   

Nå kan du lage din egn kopp med te med denne vannekokeren fra Smoby. Åpne lokket, fyll den opp med vann og trykk på knappen, og du vil høre en kokende lyd. Akkurat som foreldrene dine har på kjøkkenet! Dette er en flott mulighet hvor barnet kan være med å gjøre kjøkkentjenester og lære om matlaging.

Inneholder:

  • Smoby vannkoker 

Detaljer:

  • Mål: 13,5 x 8 x 8 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: Vannet vil ikke koke

Produktdetaljer
Modell310505
EAN3032163105053
MerkeSmoby
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.