Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby Tipi med tøydør - velg mellom 2 størrelser

Smoby leker for morsom og kreativ rollelek

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 1 694,-
Få igjen på lager
SKU
02216-131
   

Tipi-en fra Smoby er designet til å kunne brukes både innendørs og utendørs. Motstandsdyktig og dekorativ, tipien er produsert i solid, UV behandlet PP plast og er enkel å rengjøre. Passer likegodt i hagen som på barnerommet. Den praktiske tipi-en vokser også med barnet, slik at den kan brukes over en lengre periode. Inngangen kan lukkes takket være dør i tøy, som festes enkelt med borrelås. La barna leve seg inn i en helt ny verden med Smoby Tipi.

 • Smoby Tipi med tøydør
 • Tilpasses barnet, velg mellom to høyder: 159 cm eller 183 cm
 • Lager i UV behandlet plast for lengre holdbarhet
 • Med to oppbevaringsbokser inkludert
 • Passer spesielt til barn mellom 2-8 år

Inneholder:

 • Tipi med tøydør
 • 2 Oppbevaringsbokser

Detaljer:

 • Mål: 147 x 140 x 183,5 cm (LxBxH)
 • Mål eske: 119,7 x 29,5 x 79,4 cm (LxBxH)
 • Vekt: 13,1 kg
 • Materiale: 100% PP Plast
 • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell811000
EAN3032168110007
MerkeSmoby
Solid tipi leketelt i PP-plast med tøydør Solid tipi leketelt i PP-plast med tøydør

Tøydør

Solid tipi leketelt i 100% PP-plast, med tøydør som enkelt lukkes med borrelås.

Smoby tipi laget i UV-behandlet plast for bedre holdbarhet og bevaring av farger Smoby tipi laget i UV-behandlet plast for bedre holdbarhet og bevaring av farger

Anti-UV

Laget i UV-behandlet plast for lengre holdbarthet og bevaring av farger.

Smoby lekehus tipi-telt med oppbevaringsbokser inkludert Smoby lekehus tipi-telt med oppbevaringsbokser inkludert

Oppbevaring

Oppbevaringsbokser inkludert til snacks, leker eller små skatter.

Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.