Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby veterinærsenter med tilbehør og 2 bamser

Smoby leker for morsom og kreativ rollelek

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 673,-
Få igjen på lager
SKU
09218-18
   

Ta vare på dyrene dine med dette veterinærsenteret fra Smoby. Dette lekesettet har alt du trenger for å kunne ta vare på dine kjæledyr med et undersøkelsebord, roterende hamsterhjul, badekar og hånddusj og et førstehjelpsskrin. Badekaret har en temperaturmåler som kan justeres og hamsterhjulet spinner rundt slik at hamsteren kan leke og trene samtidig. Med lekesettet følger det også med et stetoskop, sprøyte, termometer og mye mer. Det følger også med to dyr i lekesettet, en katt og en hamster i plysj, de vil være dine to første pasienter, så ta godt vare på de og når de er friske kan hamsteren løpe rundt i hjulet sitt.

Inneholder:

 • Smoby veterinærsenter
 • Katt, Hamster
 • Stetoskop
 • Sprøyte
 • Termometer
 • Sjampoflasker
 • Krem og mat
 • Og mye mer

Detaljer:

 • Mål: ca. 52 x 46 x 71 cm (LxBxH)
 • Antall deler: 18
 • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell340404
EAN3032163404040
MerkeSmoby
Roterende hamsterhjul, medisinboks, undersøkelsesbord og oppbevaringshylle Roterende hamsterhjul, medisinboks, undersøkelsesbord og oppbevaringshylle

Roterende hamsterhjul

Når pus undersøkes kan hamsteret leke i hjulet.

Med legeutstyr som sprøyte, termometer og stetoskop Med legeutstyr som sprøyte, termometer og stetoskop

Dyrepleie

Gi dyrepasientene dine medisiner og pleie.

Veterinærsett med utstyr og 2 dyrebamser Veterinærsett med utstyr og 2 dyrebamser

Medisinboks

Samle medisinsk utstyr i skuffer og hyller.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.