Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Vroom Planet biltransporter med 4 biler

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 258,-
Utsolgt
SKU
02216-169

Vroom Planet biltransporter fra Smoby har hele 4 biler på lasten og måler 21 cm i lengden.

Bilene har avrundete former og er ideelle for småbarn. Barnet får stimulert sine motoriske ferdigheter samt fantasi og forestillingsevne mens det leker med de 5 kjøretøyene, og laster boblebilene av og på biltransporteren.

Inneholder:

  • 1 Vroom Planet biltransporter
  • 4 biler

Detaljer:

  • Lengde: 21 cm
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
Modell7600120207
EAN3032161202075
MerkeSmoby
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.