Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby XL sklie med vanntilkobling

Smoby leker for morsom og kreativ rollelek

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 1897,-
Få igjen på lager
SKU
03192-109
   

Smoby Xl sklien er den ekstra lange sklien, hele 230 cm, som vil underholde barna dine i timesvis. Med en ekstra bred base, ergonomiske håndtak og trinn trenger du ikke bekymre deg for sikkerheten.

På solfylte dager er det ekstra morsomt å koble til hageslangen, lage en foss og la barna avkjøle seg. Takket være anti-UV-behandling er sklien ekstra holdbar for vær og vind, og beholder fargen lengre enn andre sklier.

Barna dine vil elske å bruke denne sklien!

Detaljer:

  • Mål: 237 x 112 x 142 cm
  • Vekt: 14 kg
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell310261
EAN3032163102618
MerkeSmoby
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.