Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby XL Sklie med vanntilkobling - over 2 meter

Smoby leker for morsom og kreativ rollelek

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 2 158,-
På lager
SKU
03192-109
   

Smoby Xl sklien er en ekstra lang, bølget sklie, hele 230 cm, som vil underholde barna dine i timevis. Med en ekstra bred base, ergonomiske håndtak og trinn trenger du ikke bekymre deg for sikkerheten.

På solfylte dager er det ekstra morsomt å koble til hageslangen, lage en foss og la barna avkjøle seg. Takket være UV-behandling er sklien ekstra holdbar for vær og vind, og beholder fargen lengre enn andre sklier.

  • Smoby bølget sklie - 2,30 meter
  • Med tilkoblingspunkt til hageslange
  • Ergonomisk håndtak og anti-skli stige
  • Anti-UV

Barna dine vil elske å tilbringe dager med moro og latter i denne sklien!

Inneholder:

  • Smoby XL Sklie

Detaljer:

  • Mål: 237 x 112 x 142 cm
  • Vekt: 14 kg
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell820302
EAN3032168203020
MerkeSmoby
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.