Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Snøfallspillet - brettspill for barn - NRKs julekalender

Damm Egmont Norge - Kvalitet i generasjoner og mange kjente klassikere!

Damm, Litor, Kärnan, Egmont er kjente merkevarer på tvers av alder og interesser. Spillene fra Damm er klassikere og kvalitet som trollbinder og engasjerer i generasjoner. Litor lar barnet utfordre sine kreative evner eller underholder med sine historier tilpasset barnets alder. Kärnan lar barnet utfolde seg blant farger, former og ulike kreative sett som lar dem skape noe eget.

Vår lavpris: 295,-
Få igjen på lager
SKU
08192-109
   

Snøfall er et brettspill med magisk julesteming som er inspirert fra den populære julekalderen fra NRK Super. Julenissen har forsvunnet fra nisselandsbyen Snøfall. Klarer du å fange det flyvende julebrevet, samle tre julekuler og finne ut hvilken sovetåke i skogen som skjuler julenissen? Klarer du å befri julenissen og redde julen? Snøfall var julekalenderen på NRK for første gang i 2016, og ble raskt en populær julekalender.

Inneholder:

  • Snøfall brettspill

Detaljer:

  • Spilletid: 15 min
  • Antall spillere: 2 - 5
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell600315
EAN7031656003155
MerkeDamm Egmont
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.