Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Stiga Snowracer Classic rattkjelke - sort

Sportsleker og vinterleker fra Stiga for actionfylt lek

Stiga oppmuntrer barn til morsom og aktiv lek både innendørs og utendørs. Fotballspillene og hockeyspillene fra Stiga er like morsomme for voksne som for barn, og skaper en actionfylt lek for hele familien. Med sine snowracere, snowboard, microblades, matter og akebrett flytter Stiga leken utendørs. Hva er vel morsommere enn en dag i akebakken der barna kan kappkjøre med venner og familie. Stiga skaper trygge og sikre sportsleker med barna i tankene.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 537,-
På lager
SKU
1063
   

Stiga Snowracer er en klassisk, stødig og robust snowracer som er superrask. Den har effektiv brems, sikkerhetsratt og utbyttbare ski. Morsom å kjøre for både barn og voksne. STIGA's kjelker og akebrett er utformet slik at barnet skal få størst mulig utbytte av lek i snø under sikre former. En forutsetning for dette er at kjelken/akebrettet brukes på riktig måte.

Alder: fra 7 år

Merk: Bruk alltid hjelm og se til at produktet monteres av en voksen.

Produktdetaljer
Modell73-4112-40
EAN7313327300382
MerkeStiga
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.