Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sophie la Girafe Maracas-rangle

Sophie la Girafe er den originale giraffen elsket av både barn og voksne.

Her finner du blant annet Lille Sophie på 18 som, en meget omtalt og populær barneleke som passer ypperlig for små barn med såre gommer. Sophie lekene er fulle av oppdagelser og aktiviteter som vekkers barnets sanser som syn, hørsel, smak, lukt og føle. Sophie la giraf er en fransk, håndlaget giraff som har vunnet mange prestisjefylte priser. Lekene fra giraffen Sophie står øverst på ønskelisten hos de fleste småbarnsforeldre.

Vår lavpris: 177,-
På lager
SKU
06216-179
   

Ergonomisk formet maracas og rangle fra Sophie la Girafe. Ranglen er lett å gripe tak i for små barnehender og byr på flere sansestimulerende aktiviteter. Når barnet rister på ranglen kommer morsomme lyder fra de mange fargerike kulene inni. Ranglen har også flere teksturer barnet kan utforske som en tøyball med fargerike lapper.

Inneholder:

  • 1 Sophie la Girafe rangle

Detaljer:

  • Alder: fra 3 mnd.
Produktdetaljer
Modell10168
EAN3056560101685
MerkeSophie la Girafe
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.