Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sophie la Girafe So pure biteleke og rangle i plantebasert materialer

Sophie la Girafe er den originale giraffen elsket av både barn og voksne.

Her finner du blant annet Lille Sophie på 18 som, en meget omtalt og populær barneleke som passer ypperlig for små barn med såre gommer. Sophie lekene er fulle av oppdagelser og aktiviteter som vekkers barnets sanser som syn, hørsel, smak, lukt og føle. Sophie la giraf er en fransk, håndlaget giraff som har vunnet mange prestisjefylte priser. Lekene fra giraffen Sophie står øverst på ønskelisten hos de fleste småbarnsforeldre.

Vår lavpris: 224,-
Få igjen på lager
SKU
06216-177
   

Sophie la Girafe biteleke og rangle laget i 100% plantebaserte materialer, med stivelse fra mais, kassava og naturgummi. Ranglen lager spennende lyder når barnet rister på den, og gummidelene er gode å bite på og lindrer såre gommer. En fornybar og miljøvennlig barneleke som er enkel å gripe og stimulerer flere sanser og årsak-virkning.

Inneholder:

  • 1 Sophie la Girafe biteleke og rangle

Detaljer:

  • Materiale: bioplast og naturgummi
  • Alder: fra 3 mnd.
Produktdetaljer
Modell220133
EAN3056562201338
MerkeSophie la Girafe
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.