Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sophie la Girafe So pure bitering i naturgummi

Sophie la Girafe er den originale giraffen elsket av både barn og voksne.

Her finner du blant annet Lille Sophie på 18 som, en meget omtalt og populær barneleke som passer ypperlig for små barn med såre gommer. Sophie lekene er fulle av oppdagelser og aktiviteter som vekkers barnets sanser som syn, hørsel, smak, lukt og føle. Sophie la giraf er en fransk, håndlaget giraff som har vunnet mange prestisjefylte priser. Lekene fra giraffen Sophie står øverst på ønskelisten hos de fleste småbarnsforeldre.

Vår lavpris: 167,-
På lager
SKU
24103
   

Denne biteringen fra Sophie la Girafe er ideell for å berolige babyens såre gommer i forbindelse med tannutbrudd. Biteleken er laget 100% naturlig gummi fra heveatree. De to ringene tilbyr forskjellige teksturer som babyen kan velge mellom, tilpasset alder og behov. Fin og trygg leke for raskere lindring av gommer, som passer for nyfødt og oppover.

Inneholder:

  • 1 Sophie la Girafe bitering

Detaljer:

  • Materiale: naturgummi
  • Alder: fra 0 år
Produktdetaljer
Modell200318
EAN3056562003185
MerkeSophie la Girafe
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.