Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sophie la Girafe Sophie's venn Fanfan biteleke i naturgummi

Sophie la Girafe er den originale giraffen elsket av både barn og voksne.

Her finner du blant annet Lille Sophie på 18 som, en meget omtalt og populær barneleke som passer ypperlig for små barn med såre gommer. Sophie lekene er fulle av oppdagelser og aktiviteter som vekkers barnets sanser som syn, hørsel, smak, lukt og føle. Sophie la giraf er en fransk, håndlaget giraff som har vunnet mange prestisjefylte priser. Lekene fra giraffen Sophie står øverst på ønskelisten hos de fleste småbarnsforeldre.

Vår lavpris: 211,-
På lager
SKU
06216-175
   

Den søte Fanfan er Sophies venn. Med myk kropp i naturgummi, perfekt for å lindre såre gommer hos de aller minste barna. Leken byr på flere sanseoppdagelser som syn, hørsel, smak og lukt. Flekkene på Fanfans kropp og de mørke øynene gjør henne lett gjenkjennelig og stimulerer visuelle sanser. Når barnet klemmer på Fanfan lager hun en morsom pipelyd.

Her er flere myke deler som barnet kan trygt kan tygge på, og lekens størrelse er perfekt små barnehender. Med en søtlig lukt av naturgummi fra Hevea-treet.

Inneholder:

  • 1 Sophie la Girafe Fanfan biteleke

Detaljer:

  • Materiale: naturgummi
  • Alder: fra 0 mnd.
Produktdetaljer
Modell616341
EAN3056566163410
MerkeSophie la Girafe
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.