Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

SpiderMan Flip Up Hero mask

Spiderman serien - med leker og actionfigurer for små og store barn!

Peter Parker lever et dobbeltliv, på den ene siden er han en vanlig person før han skifter til sin superhelt-identitet som SpiderMan. Med sine edderkopp lignende egenskaper kjemper han mot skurker og kjeltringer. Lat som du er Spider-Man der du klatrer opp på utsiden av bygninger, sender av gårde spindelvev som fanger skurkene, eller flyr mellom hustakene på utkikk etter situasjoner der du kan bruke superkreftene dine. Med figurer, utkledning, kjøretøy og figursett kan barna gjenskape scener de husker fra filmene og tegneseriene, eller de kan skape sine egne.

Vår lavpris: 194,-
Få igjen på lager
SKU
23303
   

Kle deg ut som Spider-Man med Flip-up-masken, med justerbart stoff for delvis å avslære identiteten til unge superhelter. Barna kan late som at de er veggklatrende, nett-kastende superhelter.

Spider-Man Flip-up-masken kommer med fleksibelt bånd slik at den passer til de fleste barn og voksne.

  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
ModellB9694
EAN5010990000000
MerkeSpiderMan
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.