Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

SpiderMan Far From Home - Marvel's Mysterio actionfigur med kampfunksjon - 15 cm

Spiderman serien - med leker og actionfigurer for små og store barn!

Peter Parker lever et dobbeltliv, på den ene siden er han en vanlig person før han skifter til sin superhelt-identitet som SpiderMan. Med sine edderkopp lignende egenskaper kjemper han mot skurker og kjeltringer. Lat som du er Spider-Man der du klatrer opp på utsiden av bygninger, sender av gårde spindelvev som fanger skurkene, eller flyr mellom hustakene på utkikk etter situasjoner der du kan bruke superkreftene dine. Med figurer, utkledning, kjøretøy og figursett kan barna gjenskape scener de husker fra filmene og tegneseriene, eller de kan skape sine egne.

Vår lavpris: 164,-
Få igjen på lager
SKU
04192-22-1
   

Spill ut dine favorittscener fra SpiderMan Far From Home-filmen med denne Mysterio-figuren som er 15 cm høy. Marvel's Mysterio en en superskurk og kommer med kampfunksjon og tilbehør som gjør leken mer autentisk. Actionfiguren passer midt i blinken for Spider-Man fans!

Inneholder:

  • Marvel's Mysterio med våpen som festes til armen
  • Tilbehør

Detaljer:

  • Mål: ca. 15 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellE4124
EAN5010993614905
MerkeSpiderMan
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.