Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

SpiderMan Movie Vehicle - Spider-Jet og SpiderMan figur

Spiderman serien - med leker og actionfigurer for små og store barn!

Peter Parker lever et dobbeltliv, på den ene siden er han en vanlig person før han skifter til sin superhelt-identitet som SpiderMan. Med sine edderkopp lignende egenskaper kjemper han mot skurker og kjeltringer. Lat som du er Spider-Man der du klatrer opp på utsiden av bygninger, sender av gårde spindelvev som fanger skurkene, eller flyr mellom hustakene på utkikk etter situasjoner der du kan bruke superkreftene dine. Med figurer, utkledning, kjøretøy og figursett kan barna gjenskape scener de husker fra filmene og tegneseriene, eller de kan skape sine egne.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 343,-
På lager
SKU
04192-15
   

Spider-Man Movie Spider-Jet omfatter en figur på 15 cm med bevegelige ledd slik at Spider-Man kan svinge seg fra flyet når han er ute for å bekjempe skurker. Cockpiten i Spider-jeten åpnes slik at Spidey kan være pilot!

Og under Spider-Jeten finner du et panel som kan åpnes slik at Spider-Man raskt kan slenge seg ut av jeten.

Inneholder:

  • Spider-Man Movie Spider-Jet
  • Spider-Man actionfigur

Detaljer:

  • Mål: Figuren er ca 15 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellE3548
EAN5010993556380
MerkeSpiderMan
Alder4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.