Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

SpiderMan sengesett - 140 x 200 cm

Spiderman serien - med leker og actionfigurer for små og store barn!

Peter Parker lever et dobbeltliv, på den ene siden er han en vanlig person før han skifter til sin superhelt-identitet som SpiderMan. Med sine edderkopp lignende egenskaper kjemper han mot skurker og kjeltringer. Lat som du er Spider-Man der du klatrer opp på utsiden av bygninger, sender av gårde spindelvev som fanger skurkene, eller flyr mellom hustakene på utkikk etter situasjoner der du kan bruke superkreftene dine. Med figurer, utkledning, kjøretøy og figursett kan barna gjenskape scener de husker fra filmene og tegneseriene, eller de kan skape sine egne.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 235,-
På lager
SKU
05192-95
   

La Spider-Man beskytte deg mot skurker om natten med dette sengesettet med motiv på begge sider. På den ene siden finner du Spider-Man motiv, og på den andre siden finner du ikoner som du kjenner fra filmene.

Detaljer:

  • Mål:
    • Dyrenetrekk: 140 x 200 cm
    • Putetrekk: 50 x 70 cm
  • Materialer: 100% bomull
Produktdetaljer
ModellSPIDERMAN-bed-1-19-02
EAN7071673139642
MerkeSpiderMan
Alder4, 5, 6, 7
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.