Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

SpiderMan sokker i bomull 3-pack - 35-37

Spiderman serien - med leker og actionfigurer for små og store barn!

Peter Parker lever et dobbeltliv, på den ene siden er han en vanlig person før han skifter til sin superhelt-identitet som SpiderMan. Med sine edderkopp lignende egenskaper kjemper han mot skurker og kjeltringer. Lat som du er Spider-Man der du klatrer opp på utsiden av bygninger, sender av gårde spindelvev som fanger skurkene, eller flyr mellom hustakene på utkikk etter situasjoner der du kan bruke superkreftene dine. Med figurer, utkledning, kjøretøy og figursett kan barna gjenskape scener de husker fra filmene og tegneseriene, eller de kan skape sine egne.

Vår lavpris: 58,-
På lager
SKU
12184-83
   

Trenger du nye sokker, er disse kule sokkene med SpiderMan-motiv midt i blinken! Sokkepakken inneholder 3 par i størrelsen 35-37, og kommer i typiske SpiderMan farger. Sokkene består av 75% bomull, 23 % polyester og 2% elastane.

Inneholder:

  • 3-pack SpiderMan sokker

Detaljer:

  • Materiale: bomull, polyester og elastane
  • Størrelse: 35-37
Produktdetaljer
ModellMV15492
EAN8435507810760
MerkeSpiderMan
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.