Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

SpiderMan ankelsokker i bomull 3-pack - 35-37

Spiderman serien - med leker og actionfigurer for små og store barn!

Peter Parker lever et dobbeltliv, på den ene siden er han en vanlig person før han skifter til sin superhelt-identitet som SpiderMan. Med sine edderkopp lignende egenskaper kjemper han mot skurker og kjeltringer. Lat som du er Spider-Man der du klatrer opp på utsiden av bygninger, sender av gårde spindelvev som fanger skurkene, eller flyr mellom hustakene på utkikk etter situasjoner der du kan bruke superkreftene dine. Med figurer, utkledning, kjøretøy og figursett kan barna gjenskape scener de husker fra filmene og tegneseriene, eller de kan skape sine egne.

Vår lavpris: 58,-
På lager
SKU
03216-146
   

Stilig 3-pakning med SpiderMan-ankelsokker i størrelse 35-37. Disse sokkene er lavere og går ikke høyere enn ankelen, og passer derfor perfekt for varmere dager! Ankelsokkene har et tøft og fargerikt motiv av den vennlige nabolagshelten Spider-Man, og består av 75% bomull, 23 % polyester og 2% elastane.

Inneholder:

  • 3 SpiderMan ankelsokker

Detaljer:

  • Størrelse: 35-37
  • Materiale: bomull, polyester og elastane
  • Motiv: Marvel Spiderman
Produktdetaljer
ModellMV15493
EAN8435507810821
MerkeSpiderMan
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.