Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

SpiderMan Bend and Flex Rider SpiderMan - fleksibel figur og kjøretøy

Spiderman actionfigurer, leker, utkledning, kjøretøy og byggesett

Peter Parker lever et dobbeltliv, på den ene siden er han en vanlig person før han skifter til sin superhelt-identitet som SpiderMan. Med sine edderkopp lignende egenskaper kjemper han mot skurker og kjeltringer. Lat som du er Spider-Man der du klatrer opp på utsiden av bygninger, sender av gårde spindelvev som fanger skurkene, eller flyr mellom hustakene på utkikk etter situasjoner der du kan bruke superkreftene dine. Med figurer, utkledning, kjøretøy og figursett kan barna gjenskape scener de husker fra filmene og tegneseriene, eller de kan skape sine egne.

Vår lavpris: 276,-
Få igjen på lager
SKU
05216-8
   

Bend and Flex Rider Spider-Man kjører en fleksibel kampmaskin for å kjempe mot de onde kreftene! Bøy og vreng. Forestill deg at du farer til handling på en motorsykkel, for så å endre kjøretøyet til et høy-teknologisk våpen for å sette skurken ut av spill.

Med disse superbevegelige og fleksible figurene kan barnet bøye, vri og posere sine favoritthelter fra Marvel-universet. Figurene har armer og bein som kan bøyes og stilles opp for tøffe actionpositurer. Det kan by på mye spennede lek når barnet kan forme figurene selv. Det medfølgende kjøretøyet gjør at barn kan leve seg mer inn i de spennende scenene de gjengir i leken sin. Kjemp utrolige kamper der helten beveger seg på en fantastisk måte. En god helt (eller skurk) må tross alt være myk og fleksibel!

Inneholder:

  • 1 Spider-Man figur
  • 1 motorsykkel
  • 1 tilbehør

Detaljer:

  • Høyde figur: ca. 15 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellF0236
EAN5010993789740
MerkeSpiderMan
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.